Customer Service medewerker [Netherlands]


 

Maxima Kitchen Equipment is een snelgroeiende scale-up in professionele horeca-apparatuur in Mijdrecht. We zijn actief door heel Europa! De afgelopen jaren zijn we ontwikkeld tot een toonaangevende speler in deze markt. Doordat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, hebben we plaats voor een collega op onze afdeling customer service.


Taken
Afdeling customer service specialist speel je een essentiële rol in het blij maken – en houden van onze klanten!


Zo ziet jouw dag eruit:

Je begint de dag goed met een kop koffie en een voorbespreking op de afdeling. Daarna ga je aan de slag! Je verdeelt de binnengekomen vragen van onze klanten met jouw collega's, schat in welke tickets prioriteit hebben en gaat lekker aan de slag. Tussen het beantwoorden van je tickets door draai je er ook je hand niet voor om onze klanten telefonisch te woord te staan.

's Middags bel je nog een aantal openstaande offertes na om zo het aandeel Maxima apparaten bij onze klanten verder uit te breiden.

Dus, ben jij geboren om onze klanten van een AA++ niveau service te voorzien en heb jij een goed ontwikkelde commerciële aanleg?

Vind jij het prettig om de spreekwoordelijke spin in het web te zijn en onze klanten op de hoogte te houden van alle interne acties die je naar aanleiding van hun vragen of problemen intern hebt uitgezet?


Voordelen

Wij bieden jou een leuke en afwisselende zelfstandige functie binnen ons snelgroeiende bedrijf. Een baan met veel vrijheid, maar er is natuurlijk meer. Denk hierbij aan:

  • Een uitstekend salaris tussen € 2500 - € 3500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
  • Zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede werksfeer (ongedwongen en informeel).
  • Standaard 25 vakantiedagen (40 uur).
  • Vakantiegeld van 8% over het maandsalaris.
  • Pensioenopbouw met gunstige voorwaarden.
  • Vergoeding sportabonnement t.w.v. € 600 per jaar.
  • Kilometervergoeding a € 0,19.

Maar dat is nog niet alles! Jij komt terecht in een hecht team met enthousiaste collega's. De pauzes kom jij wel door met tafelvoetbal, tafeltennis, darten of Mario Kart. Ook vinden er regelmatig gezellige activiteiten en etentjes plaats met elkaar.



Wat wij van jou vragen
Als customer service medewerker bij Maxima Kitchen Equipment werk je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Mijdrecht. Verder verwachten wij het volgende van jou:

  • Heb je HBO(+) werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol?
  • Heb je een talenknobbel en spreek je in ieder geval Engels, bij voorkeur Nederlands en tenminste 1 van de volgende talen (meer is altijd beter ): Duits, Frans.
  • Heb je ervaring in het werken met het Microsoft-officepakket en met ticketing en CRM-oplossingen?

Herken jij jezelf in deze functie en sta je al te popelen om te beginnen? Reageer dan vandaag nog!


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال